Over ons

Prent biedt meer dan tien jaar ervaring met webdesign en development. Wij brengen jouw project tot leven

Creatief

Als bedrijf is het vandaag niet alleen belangrijk om een goed idee te hebben of een sterk product aan te bieden. Je moet de kwaliteit die je levert ook op de juiste manier overbrengen aan het juiste doelpubliek. Een website of mobile app voorzien is op zich niet meer zo moeilijk. Maar het vergt ervaring en creativiteit om een website zodanig te maken en te ontwerpen dat jouw boodschap goed wordt overgebracht en de impact ervan wordt gemaximaliseerd. Wij helpen je daar graag bij.

Samen bespreken we wat jouw bedrijf nodig heeft en wat je wil overbrengen naar je klant. Soms is een eenvoudige website genoeg. Voor anderen kan het dan weer nodig zijn om een toekomstig project in beeld te brengen door 3D visualisatie. Vaak wil je naast je producten of diensten ook je manier van werken en filosofie overbrengen. Daarbij helpen professionele foto’s en doordacht grafisch ontwerp om je website helemaal af te maken.

Jij zorgt voor een goed product, wij brengen het creatief en effectief in beeld.

Support 24/7

Voor wie online vlot de weg vindt, zit ons werk erop eens een website is afgewerkt. Wij leggen je al het nodige uit, zodat je zelf updates en kleine aanpassingen kan doen.

Wie na de oplevering wel verder ondersteuning wil, kan natuurlijk bij ons terecht. We bieden verschillende formules, aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf. Je kan ons makkelijk bereiken als er een onverwacht probleem opduikt. Maar je kan ook bij ons terecht als je hulp wil bij het up-to-date houden van je website. Zo kunnen we wanneer jij dat wenst foto’s nemen en voorzien van nieuwe producten of activiteiten. We maken ook graag nieuwe 3D visualisaties van je verdere projecten. Samen zoeken we uit welke formule het best past om jou en je bedrijf verder digitaal te ondersteunen.

Wie zijn we

Ik werkte meer dan tien jaar als grafisch ontwerper en webdesigner bij verschillende bedrijven. Na een paar jaar als zelfstandige in bijberoep, heb ik in 2021 mijn eigen creatief bedrijf opgericht. Daarin combineer ik mijn ervaring met grafisch ontwerp, web development en 3D visualisatie met een passie voor fotografie. 

Op die manier kan Prent inspelen op alle behoeften van grote en minder grote bedrijven die hun idee in beeld willen brengen via websites en/of mobile apps.